Annons

Växjöbo medverkar i nytt tv-program

Växjö • Publicerad 8 februari 2021
Ensam i vildmarken
Ensam i vildmarkenFoto: Discovery+

I vår har ett nytt tv-program premiär på Discovery Plus. ”Ensam i vildmarken” är en svensk version av den amerikanska serien ”Alone” som går ut på att åtta deltagare ska klara sig själva i vildmarken så länge som möjligt.

En av årets deltagare är 26-årige Joel Olofsson i Växjö. Han jobbar till vardags som verktygskonstruktör. Bland övriga deltagare finns en pensionerad diplomat och före detta Navy Seal, en ambulanssjukvårdare, en inredningsdesigner och en anläggningsdykare och expeditionsguid.

Annons

Programmet spelades in i den nordnorska vildmarken och har premiär den 23 februari.

– Ensam i vildmarken är verkligen på allvar. Deltagarna går sitt livs match mot Moder Natur 24 timmar om dygnet. Det är en stenhård kamp mot svält, förfrysning och extrem isolering. Jag är otroligt imponerad över våra deltagare och samtidigt övertygad om det här kommer att gå hem hos tittarna på discovery+, säger Mattias Askergren, exekutiv producent för Ensam i vildmarken på discovery+.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons