Annons

Växjöbo vann bil på Bingolotto: ”Man tror aldrig att det ska hända en själv”

Ros-Marie Toresson, 72 år och Växjöbo, vann under söndagen en Volkswagen T-Cross och 5 000 kronor att handla kläder för när hon spelade Bingolotto.
Växjö • Publicerad 21 februari 2021
Programledare Stefan Odelberg framför Färgfemman.
Programledare Stefan Odelberg framför Färgfemman.Foto: Johan Carlén / Folkspel

– Jag och min sambo spelar Bingolotto varje söndag och har gjort det länge. Vi kanske inte har spelat varje gång i alla år, men det har alltid funnits med då och då. Nu för tiden är vi pensionärer och spelar varje söndag, säger Ros-Marie Toresson och skrattar glatt.

Hon har haft full rad flera gånger tidigare och ringt in till programmet. Men tidigare har hon inte kommit fram.

Annons

– Det kändes konstigt när jag ringde i kväll, normalt sett när man ringer in så får man ett telefonsvar om att man är välkommen att ringa igen. Men i kväll bara fortsatte det ringa, jag var tvungen att kolla att jag hade slagit rätt nummer! berättar Ros-Marie Toresson.

Ros-Marie Toresson fick spela spelet Färgfemman och valde nummer 13, hennes födelsedatum, samt nummer fyra, hennes födelsemånad.

– Då vann jag en bil och 5 000 kronor att handla kläder för. Jag hamnade helt i chock, vad gör man nu tänkte jag. Det var inte någonting som jag var beredd på. Man tror aldrig att det ska hända en själv, utan bara alla andra, säger Ros-Marie Toresson.

Kommer du och sambon ha användning av bilen framöver?

– Det är verkligen en trevlig och overklig vinst, jag känner en sådan glädje över vinsterna. Det är en fin och trygg bil också vilket känns härligt, avslutar Ros-Marie.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons