Annons

Växjöbo vill göra unik expedition

Växjö • Publicerad 21 november 2018
Foto: Privat

Växjöbon Lalle Zlatanovski kan få göra en unik expedition vid riksgränsen mellan Sverige och Norge. Han är en av äventyrarna som vill vinna en plats till Fjällräven Polar, där ett 20-tal personer från hela världen ska åka 300 kilometer med hundsläde under sex dagar.

För att få en plats gäller det att få flest röster i sin region och för närvarande ligger han på en tredjeplats i region Nordic East. där Sverige ingår tillsammans med Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Annons

– Min främsta drivkraft är att jag alltid söker nya destinationer och äventyr. Så att få möjlighet att delta i denna expedition är en dröm jag haft sedan länge. Det är något utöver det vanliga som är få förunnat. Det extrema väderförhållandet, åka hundsläde och uppleva den fantastiska naturen, det är vad som lockar mig till Fjällräven Polar. Att testa mina gränser, säger Lalle Zlatanovski till VXOnews.

Röstningen pågår för fullt ända in i december. Rösta på Lalle Zlatanovski här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons