Annons

Växjöbolag förvärvar företag för 62 miljoner

Växjö • Publicerad 13 april 2021
Kenneth Lundahl, vd och koncernchef på Balco, Kristian Karlsson, Entreprenadchef på RK Teknik AB och Johan Karlsson, vd på RK Teknik AB.
Kenneth Lundahl, vd och koncernchef på Balco, Kristian Karlsson, Entreprenadchef på RK Teknik AB och Johan Karlsson, vd på RK Teknik AB.Foto: Pressbild

Växjöbolaget Balco Group AB förvärvar alla aktier i RK Teknik AB, som gör balkonger för till- och ombyggnationer samt lego- och monteringsverksamhet, samt deras dotterbolag.

– Förvärvet av RK Teknik är i linje med Balcos tillväxtstrategi och stärker både vårt produktsortiment och vår marknadsposition i Sverige och övriga Norden. Vi bedömer att RK Teknik ska kunna växa organiskt med 100 procent inom en treårsperiod, säger Kenneth Lundahl, vd och koncernchef för Balco Group i ett pressmeddelande.

Balco köper företaget för 62 miljoner kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons