GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöbolag i konkurs

Växjö • Publicerad 3 december 2019
.
.Foto: Filip Sjofors

Under måndagen försattes Rockatorp golf och country club AB i konkurs. Smålandsposten rapporterar att bolaget inte längre har några framtida intäkter eftersom arrendeavtalet med markägaren har sagts upp.

När bolaget gick in och började driva Rockatorp för ett år sedan investerades det i nya maskiner efter maskinparken som ingick i arrendet var utsliten och oanvändbar. Markägaren har inte lyckats hitta någon som kan ta över drifter av anläggningen och därför kan marken nu komma att säljas.

– Då hade vi inget annat val än att dra ut proppen. Det är ingen golfbana som köper maskiner i halvmiljonklassen i december, säger Ray Matson, delägare i Rockatorp golf och country club, till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.