Annons

Växjöbolaget antaget till inkubator

Växjö • Publicerad 13 november 2019
.
.Foto: Olof Elfversson

Växjöbaserade startup-bolaget Boards on Fire har fått en plats i inkubationsprocessen på Företagsfabriken i Kronoberg.

– Vi ser verkligen stor potential i Boards on Fires erbjudande. De hjälper industrin att digitalisera sitt kvalitetsarbete, ett område där behoven ökar kraftigt just nu. Vi hoppas kunna bidra till att deras tillväxtresa blir snabbare, säkrare och starkare, säger Sandra Ruuda, vd på Företagsfabriken.

Annons

Boards on Fire är en molntjänst för att effektivisera verksamhetsstyrning samt kvalitets- och förbättringsarbete i företag och organisationer.

– Samarbetet med Företagsfabriken ger oss helt nya möjligheter att utveckla Boards on Fire med hjälp av deras expertis och goda nätverk. Dessutom är det såklart en viktig kvalitetsstämpel för vår affärsidé att bli antagna till en av Sveriges mest framgångsrika regionala företagsinkubatorer, säger Filip Lendahls, marknadsansvarig på Boards on Fire.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons