Annons

Växjöbolaget lanserar ny kampanj

Växjö • Publicerad 15 april 2019
Foto: David Elg

Växjöbostäder drar igång en ny kampanj för att stärka hyresrätten som boendeform. Kampanjen ”Hurra för hyresrätten!” ska gå på webben, sociala medier, skyltar och print lokalt i Växjö.

– Hyresrätten är så mycket mer än bara en bostad och vi kan erbjuda ett verkligt mervärde för våra kunder genom vår service. Marknaden behöver en mångfald av boendeformer som kompletterar varandra. Det ger förutsättningar för en flexibel bostadsmarknad med fungerande flyttkedjor där det är lätt att byta boende genom livet, säger Rene Jaramillo (M), styrelseordförande på Växjöbostäder.

Den genomsnittliga kötiden för en lägenhet hos Växjöbostäder är 6,9 år men hälften har stått betydligt kortare i kö. Enligt Växjöbostäder var det flera hyresgäster som fick en fin och central lägenhet efter att ha stått i kö i bara någon månad förra året.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons