Annons

Växjöbor sökes till tv-programmet

Växjö/Öland • Publicerad 31 mars 2020
.Foto: Erik Ahlin

TV-programmet Böda Camping kommer tillbaka. Den femte säsongen ska spelas in på Öland i sommar och nu söker produktionsbolaget Strix Television deltagare, bland annat från Växjö.

Inspelningen började redan förra året och nu ska det klippas ihop med sommarens material för att bilda en längre säsong som sänds i höst. Inspelningarna ska börja den 22 juni.

Annons

”Vi söker nu efter glada semesterfirare som är sugna på att medverka. Vi vill skildra alla sorters campingliv så det är fritt fram att höra av sig oavsett om du bor i enmanstält eller ombyggd stadsbuss, trivs bäst i brassestolen eller under ett yogapass på stranden (eller någon helt annanstans!) ”, skriver Böda Sand på sin Facebooksida.

Böda Camping sändes mellan 2010 och 2014 och följer husvagnslivet på Böda Sand Camping på Öland. Flera från Växjö har varit med i programmet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons