GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöbor vann på Postkodlotteriet

     Växjö • Publicerad 25 juni 2021
     Foto: EVA EDSJO

     Elva Växjöbor har vunnit på Postkodlotteriet och får dela på 200 000 kronor. De har tillsammans 22 lotter och varje lott är värd 9 091 kronor. Växjöborna har postkoden 352 74 AU i Räppe.

     En av vinnarna blev Pia Eriksson som hade fyra lotter och vann 36 364 kronor.

     – Till mig?! Idag? Å jätteroligt, tack! Jag har önskat mig en uterullvagn, nya dynboxar och ganska mycket till altanen så att man kan vara ute i sommar, sa hon när Postkodlotteriets vinstutdelare Christian “Kicken” Lundqvist ringde upp via videosamtal.

     Varje dag mellan den 4 juni och den 5 september presenteras en ny postkod där lottköparna får dela på 200 000 kronor med sina grannar.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.