Annons

Växjöbor vann på Postkodlotteriet - igen

Växjö • Publicerad 10 juli 2021
Pressbild.
Pressbild.Foto: Svenska Postkodlotteriet

I slutet av juni vann elva Växjöbor på Postkodlotteriet och fick dela på 200 000 kronor. Nu har ytterligare en vinst dragits till Växjö.

Den här gången får 324 vinnare dela på 2 miljoner kronor. Växjöborna hade det vinnande postnumret 352 45. Elvis Gahnström, 63 år, vann även en Volvo XC40.

Annons

Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist ringde upp några av vinnarna via videosamtal och avslöjade vinsten. En av vinnarna som de ringde upp var Elvis Gahnström.

– Du skämtar? Menar du det, utbrast han förvånat. Alltså Jesper, du är min nya idol! Jag skakar faktiskt. Vinsten betyder väldigt mycket, har man barn så måste man tänka på säkerhet och allting, så detta är helt otroligt. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blev nästan lite mållös. Jag brukar aldrig bli det annars! sa Elvis Gahnström.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons