Annons

Växjöbor vann SM-medaljer

Växjö • Publicerad 27 augusti 2019
.
.Foto: Lennart Ernstsson

I helgen avgjordes UngDrive Master 2019 - SM för sommarföretagare. Det blev fina placeringar för Växjöborna som tävlade, bland annat ett silver och ett brons. De 72 bästa sommarföretagarna från hela Sverige var uttagna och från Kronobergsprojektet deltog tretton stycken.

– UngDrive ger unga, företagsamma växjöbor möjlighet att utvecklas och prova på företagande. Det är viktigt att unga får chans att inte bara lära sig att skaffa jobb, utan också att skapa jobb. Ungas företagande behöver öka och UngDrive bidrar till det, inte minst med sina engagerade coacher. De har gjort ett imponerande arbete i sommar och stort grattis till medaljörerna, säger Oliver Rosengren, (M) kommunalråd i Växjö kommun

Annons

Kristoffer Karlsson var coach för ett av de tävlande lagen och vann silver. Iva Grbavac, deltagare i ett annat lag, hamnade på tredje plats.

UngDrive utbildar varje år tusentals ungdomar inom företagande och entreprenörskap. Deltagarna får driva sitt företag på egen hand under sommaren med stöd och hjälp av coacher.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons