GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöboxaren tränar med världseliten

     Växjö • Publicerad 22 september 2021
     Foto: ATF Gym

     Växjöboxaren Shady Gamhour, som representerar ATF Gym, är på plats i London tillsammans med Roy Jones Jr för att delta i Chris Eubanks träningsläger. Det är ett sparringläger med världseliten inför Eubanks match den 2 oktober.

     Shady råkade förra året ut för en skada som hotade hans karriär. Han fick genomgå en operation av ländryggen men har lyckats komma tillbaka.

     ”Att han blir inbjuden att delta säger mycket om Shadys talang och nivå och säger ännu mer om Shadys beslutsamhet om att bli något inom boxning. Hans vilja att ta sig tillbaka är otroligt inspirerande för alla ungdomar”, skriver Andrija Martic på ATF Gym i en kommentar.

     Foto: ATF Gym
     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.