Annons

Växjöbutik i nytt projekt

Växjö • Publicerad 19 november 2020
Foto: Jana Eriksson

Byggmax med över 160 butiker i Sverige, Norge och Finland ska testa självscanningssystemet ISCAN i nio butiker. Det webbaserade systemet gör det möjligt för kunderna att själva scanna och betala för varorna direkt med mobilen. En av butikerna där ISCAN testas är i Växjö.

– Vi försöker ständigt att hitta nya lösningar för att underlätta för våra kunder. Därför testar vi nu ett självscanningssystem som fungerar helt utan app eller registrering – kunderna kan direkt scanna sina varor och betala i mobilen. Med hjälp av en kartfunktion går det dessutom att snabbt hitta varorna i butiken. Det ska bli spännande att utvärdera systemet, att vi dessutom är den första byggkedjan som testar lösningen är förstås extra roligt, säger Oskar Röös, CIO på Byggmax.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons