GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöbutik vinner fint pris

     Växjö • Publicerad 4 februari 2020
     .
     .
     Foto: Smålandsposten

     Lidl-butiken på Norremark i Växjö har vunnit ännu ett pris. Den BREEAM-certifierade butiken har utsetts till Årets ekobutik på Ekogalan. Butiken invigdes 2016 och har blivit en modell för butikskedjans nya butiker.

     Motiveringen: ”Med ett klimat- och hållbarhetstänk utöver det vanliga, och med ett ständigt växande ekologisk sortiment och frukt och grönt, underlättar butiken för konsumenten att göra bra val. Både för hälsan och för miljön.”

     Växjöbutiken har tidigare också vunnit priset för Världens grönaste nya handelsbyggnad.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer