Annons

Växjöelev kan vinna pris

Växjö • Publicerad 8 juni 2020
.
.Foto: Filip Sjöfors

Årets Kock, tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling arrangerar tävlingen ”Årets Kockelev” och ”Årets Kockelever”. Det är en satsning som görs mot kockelever under gymnasietiden för att främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, etablerade kockar och andra branschaktörer samt utbilda och inspirera framtidens kockar.

En av eleverna som kan bli ”Årets Kockelev 2020” finns i Växjö. Det är Samuel Petersson som går på Kungsmadskolan i Växjö. Finalen sker i september.

Annons

– Vi har fått se och smaka på så många fina bidrag av ambitiösa kockelever och det har varit en tuff utmaning att välja ut de bidrag som nu tar sig vidare till finalen i september. Det är roligt att se den tävlingsvilja och engagemang som finns hos dessa elver som är framtidens kockar säger, Ulrika Brydling, tävlingsledare för Årets Kockelev.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons