Annons

Växjöentreprenörens företag ökade när coronakrisen slog till

Växjö • Publicerad 20 september 2020
Foto: Jonas Wimmerström

De senaste sju åren har Holy Greens byggt upp ett helt nytt restaurangkoncept i Sverige med 15 restauranger och 150 anställda. Företagets grundare och konceptansvarig, David Egonson, är från Växjö. Under coronapandemin var hans livsverk nära att gå om intet men istället ökade Holy Greens när krisen slog till.

– Det var bara att kavla upp ärmarna, tänka nytt och ställa om, säger David Egonson, grundare och konceptansvarig på Holy Greens, till Återstarta Sverige.

Annons

Holy Greens har salladsbarer i Sveriges största städer. För att ta sig igenom krisen satsade de på en aggressiv digitalisering där de tog fram ett takeaway-koncept genom nya samarbeten för hemleveranser. De jobbade också med tydlig och konstant kommunikation.

Nu fortsätter de att expandera till fler platser. I november öppnar Holy Greens i Uppsala.

Foto: Martin Olson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons