Annons

Växjöföretag anställer ny medarbetare

Växjö • Publicerad 19 maj 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: David Elg

Växjöbolaget Arcoma, som är leverantör av integrerade digitala röntgensystem, har utsett en ny business controller. Det är Mattias Rundgren som tillträder den 1 augusti efter att ha varit CFO på Scandinavian Design Online. Han har tidigare också varit redovisnings- och ekonomichef inom tillverkande industri.

”Jag ser fram emot utmaningen att börja som Business Controller på Arcoma. Det känns spännande och tillfredsställande att få jobba i ett företag vars produkter aktivt bidrar till en bättre sjukvård, inte bara i Sverige utan även på den globala marknaden. Jag tilltalas av Arcomas pågående förändringsarbete och framtidsvision och är mycket motiverad att få vara med att effektivisera och öka lönsamheten för verksamheten”, säger Mattias Rundgren i ett pressmeddelande.

Annons

Han kommer också att ingå i Arcomas ledningsgrupp.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons