Annons

Växjöföretag går in i projekt

Växjö • Publicerad 11 februari 2019
André Francois Happy at work
André Francois Happy at workFoto: Johan Persson

Växjöbaserade Happy at Work blir en del av projektet HealthTech Nordic, som hjälper nystartade bolag att växa och utvecklas. Företaget kommer att vara inom klass 3 i nätverket, vilket ger maximalt stöd med resurser.

Happy at Work har utvecklat ett mätverktyg som ger arbetsgivare på företag en överblick över hur medarbetarna mår på jobbet.

Annons

– Vi tycker det är viktigt att vår tjänst fungerar på ett snabbt och smidigt sätt, för att misstrivsel och ohälsa hos medarbetare ska upptäckas på ett smidigt sätt. Vi på Happy at Work har varit inne i en intensiv utvecklingsperiod nu för att komma med fler åtgärder. Därför känns det extra spännande att få vara en del av HealthTech Nordic och att få möjligheten att utvecklas vidare, säger André Francois, vd på Happy at Work.

HealthTech Nordics hjälper startup-verksamheter i bland annat Sverige med målet att företagen ska utvecklas, konkurrera och skapa nya jobb inom området ”Connected Health”, där till exempel IT och telefonteknologi är huvudverktygen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons