Annons

Växjöföretag ingår nytt samarbete

Växjö • Publicerad 21 augusti 2020
.
.Foto: PETER HOLGERSSON

Växjöbolaget Briox har ingått ett nytt samarbete med den estniska redovisningsbyrån Arbalans. Det nya samarbetet innebär att Arbalans kommer att använda Briox system själva samt erbjuda det till små och medelstora företag i Estland.

Briox erbjuder ett helt molnbaserat ekonomisystem till redovisningsbyråer, små-medelstora företag samt skolor och organisationer.

– Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Arbalans till Brioxfamiljen. Vi satsar mycket på byrålösningar som ska göra redovisningskonsultens dagliga arbete lättare. Det är väldigt givande att se att vår samarbetsmodell och tydliga byråfokus tas emot väl av de estniska redovisningsbyråerna med positivt erkännande och nöjda kunder som ett resultat, säger Janar Sutt, Country Manager för Briox Estland.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons