Annons

Växjöföretag kan vinna designpris

Växjö • Publicerad 1 september 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Olof Elfversson

Reklambyrån Bläck & Co i Växjö har nominerats till Svenska Designpriset i kategorin Bildkommunikation Foto för Volvo CE i Braås. De är nominerade för fotoutställningen ”Bilden av industrin”, som porträtterar dumpertillverkningen vid fabriken på ett annorlunda sätt.

– Med genomarbetade konstnärliga fotografier från den industriella produktionen höjer vi värdet på medarbetarnas insatser samtidigt som vi skapar en moodsetter som bygger upp en förväntan hos besökare på väg in i fabriken. Att fotoutställningen uppmärksammas är även ett erkännande för alla som varje dag utför ett viktigt arbete inom industrin, säger Markus Crépin Sundström, fotograf och byråchef på Bläck & Co.

Förra året nominerades Bläck & Co för arbetet med glasögonvarumärket Henrik Stenson och 2015 vann företaget silver i kategorin praktverk med boken ”Små Land/Small Land”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons