Annons

Växjöföretag köper rättigheter

Publicerad 17 maj 2017
Foto: Nadia Hagberg
Foto: Nadia Hagberg

Växjöföretaget Fortnox har förvärvat rättigheterna till molnbaserade löneprogram av Datavara AB, som utvecklat Fortnox löneprogram från början.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Datavara under åren. De har tillsammans med oss utvecklat Fortnox molnbaserade löneprogram från grunden. Vi har under många år fått ta del av deras expertis, men vi växer som bolag och det är nu dags att äga rättigheterna själva. Vi vill öka takten och kunna leverera ännu bättre lösningar, både till företagare och redovisningskonsulter. Löneprogrammen är strategiskt viktiga produkter i vårt sortiment, och vi är väldigt glada över att nu samla all utveckling under vårt eget tak, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox, i ett pressmeddelande.

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration för bland annat mindre företag, föreningar och skolor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons