Annons

Växjöföretag med lustfyllda produkter ett av de mest framgångsrika företagen i Sverige

Växjö • Publicerad 29 oktober 2020
.
.Foto: Olof Elfverson

På årets lista över Sveriges 100 mest framgångsrika e-handelsbolag finner vi ett Växjö-företag, Blush Me.

Blush Me grundades 2018 och har snabbt vuxit på den svenska marknaden. De säljer bland annat sexleksaker för män och kvinnor såsom dildos, vibratorer, masturbatorer och strap-ons. Det finns även sexiga underkläder och sexmöbler, för att nämna några artiklar.

Annons

Svea har för fjärde året i rad gjort en kartläggning över Sveriges e-handelsraketer och sammanställt en lista över de 100 mest framgångsrika e-handelsföretagen. Kartläggningen är baserad på tjänsten Allabolag.

– Kartläggningen och topplistan innehåller en mängd olika branscher, allt ifrån konst till kryddor. Vi har länge talat om en trend inom e-handel rörande nischbutiker – och det är spännande att se att flera av de tio snabbast växande e-butikerna i år hör till den kategorin. Det finns en otrolig fördel i att vara specialist på sitt område inom digital försäljning – målgruppen befinner sig bara ett klick bort oavsett var de bor. En fysisk butik med bara en produktkategori eller som riktar sig till en väldigt specifik målgrupp kan ha stora utmaningar i att få snurr på försäljningen. Inom e-handel kan det faktiskt ofta vara precis tvärtom, säger Emma Lindgren, expert på digital konsumtion, Svea Ekonomi.

För att placera sig på listan måste företaget haft en hög procentuell omsättningsökning under året.

Växjöföretaget Blush Me har plats 39 på listan över Sveriges 100 mest framgångsrika e-handelsbolag under året. De har ökat sin omsättning med 117 procent jämfört med föregående år.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons