Annons

Växjöföretag ska anställa 15 personer

Växjö • Publicerad 22 januari 2019
Foto: Nadia Hagberg

Tillsammans med Uniflex och Montico har Arbetsgivarcenter, den nya satsningen av Växjö kommun och Arbetsförmedlingen dragit igång en skräddarsydd industriutbildning. Arbetsgivaren är ett snabbväxande teknikföretag i Växjö som i princip omgående behöver anställa 15 personer.

– Arbetsgivarcenter har som en av sina viktigaste uppgifter att skräddarsy utbildningar och hitta kandidater för att möta företagens kompetensförsörjningsbehov. Just nu har vi inlett arbetet med att hitta rätt kandidater för uppdraget och bjuda in de arbetssökande som matchar kompetensbehovet, säger Johanna Elofsson och Andreas Ottosson, key account managers på Arbetsgivarcenter.

Industriutbildningen är på tio veckor och sedan erbjuds deltagarna en anställning på sex månader. Tanken är att det sedan ska övergå i en tillsvidareanställning.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons