Annons

Växjöföretag till globalt nätverk

Växjö • Publicerad 16 januari 2019

Växjöföretaget Re-Source, som erbjuder tjänster inom rekrytering, Executive Search och affärsutveckling, blir en del av nätverket INAC Global Executive Search. Nätverket finns i över 30 länder på fem kontinenter. Därmed tar Re-Source steget ut på en internationell marknad.

– Det här betyder att vi kan erbjuda våra kunder som finns på den internationella marknaden möjlighet att använda våra partners över hela världen, säger Anna Persson på Re-Source i ett pressmeddelande.

Annons

Anna Persson driver och äger företaget med Cecilia Ahlqvist. Re-Source har kontor i Växjö och Milano. Ägarduon ser flera fördelar med att tillhöra INAC.

– På INAC:s konferenser får vi en uppdatering av det globala läget och vad som händer inom olika områden, i olika regioner och länder. Det ger oss en djupare förståelse för våra kunders marknader, vilket ger oss än bättre förutsättning att hjälpa dem på bästa sätt.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons