Annons

Växjöföretagaren prisad som ”Årets kvinnliga stjärnskott”

Växjö • Publicerad 5 november 2020
Foto: Martina Wärenfeldt

I veckan utsågs David Modig, vd för Modig Machine Tool AB, till östra Sveriges främsta entreprenör i EY:s utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year.

Under kvällen utnämndes även Elisabeth Ström från Växjöföretaget Cleaning Support Sweden AB till ”Årets kvinnliga stjärnskott”.

Annons

– Det är helt galet. När man såg de andra nominerade kunde jag inte ens i min vildaste fantasi tänka att jag skulle vinna. Det är fantastiskt kul och en stor ära att de gick på mig som entreprenör och på mitt sätt att arbeta. Jag går på moln just nu, säger Elisabeth Ström till VXOnews.

Motiveringen till Årets kvinnliga stjärnskott: "Med medvetet och starkt fokus på kvalitet, hållbarhet och integration, har årets pristagare vänt motgång till framgång. Med en stark värdegrund sprungen ur tydlig analys och tanke sätter denna relationsbyggare personalen och leveransen i centrum. Att känna stolthet i jobbet, inte tumma på kvalitén samt kontinuerligt bygga sina team genom utbildning är viktiga beståndsdelar i hennes ledarskap och bolagets fortsatta expansion”.

Martin Bondéus från Bondtech AB till ”Årets manliga stjärnskott” och Ramiz Zand från Zandgroup AB tog emot priset för ”Bästa internationella tillväxt”.

– Det var ett starkt startfält i år och jag vet att juryn hade långa överläggningar för att utse årets vinnare, men det är fyra fantastiska entreprenörsbolag som går vidare till den nationella finalen i Stockholms stadshus. Vi önskar dem alla ett varmt lycka till, säger Caroline Andersson, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Öst.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons