Annons

Växjöföretagarna kan vinna pris

Växjö • Publicerad 27 oktober 2020
Foto: Venture

Den 3 november är det regionfinal av EY Entrepreneur Of The Year. Företagare i östra Sverige har chansen att prisas och bland dessa finns två i Växjö.

Det är Elisabeth Ström på Cleaning Support Sweden AB samt Ola Johansson på Venture Design AB.

Annons

– Det är en mycket spännande samling entreprenörsbolag som är nominerade. Det handlar om framgångsrika företag som drivs av hårt arbetande och uthålliga entreprenörer. Vi ser också olika typer av bolag, från fina familjeföretag i mer traditionella branscher, till spännande framtidsbolag. De representerar ett tvärsnitt av alla fantastiska entreprenörer och företag som finns i vår region, säger Caroline Andersson, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Öst.

Vinnarna i region Öst utses av en extern oberoende jury som består av juryordförande Eva Schlyter, vd Ståhl Invest i Norrköping AB, Helen Einarson Lundin, vd Ny Position HR Business Partner AB, Jacob Nilsson, vd Axjo Plastic AB, Mattias Weinhandl, ägare Weinhandl Holding AB, Peter Hellgren, vd Consid AB, Karin Bjärle, vd PS of Sweden och Pär Lidåker, Senior Advisor och ägare, Gamelgård Invest AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons