GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöföretagen i nytt avtal

Växjö • Publicerad 10 oktober 2019

Tech-startupen Boards on Fire, som drivs och är utvecklats av Meetod i Växjö, har tecknat avtal med Micropower Group.

Företaget ska leverera digitala tavlor, som ska visualisera produktionstakten och ge bättre beslutsunderlag och motivation för medarbetarna.

– Boards on Fire är ett lysande exempel på en digital lösning som hjälper oss att fatta snabba beslut och minskar vårt manuella arbete. Digitalisering är självklart en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet, säger Fredrik Berggren, produktionschef för Micropowers batteriproduktion, i ett pressmeddelande från Boards on Fire.

Micropower ska bygga en ny batterifabrik i Öjaby. Planen är att företagen ska gå vidare med produktionstavlor även där.

– Vi är förstås väldigt glada över samarbetet med Micropower. Det är precis i den här typen av expansiva industriföretag som Boards on Fire kan göra riktigt stor nytta. Produktionstavlorna är första steget, men vi ser stor potential för flera digitala jättekliv framöver. Exempelvis inom daglig styrning, säger Filip Lendahls, marknadsansvarig på Boards on Fire.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.