Annons

Växjöföretagen i nytt samarbete

Växjö • Publicerad 28 maj 2019
Foto: Robin Sparf

Växjöföretagen Colix Systems och Happy at Work inleder ett samarbete för att kunna täcka fler behov hos sina kunder och dra nytta av varandras produktportföljer.

– Det här är ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxtresa och för att kunna öka tillgängligheten för våra kunder. Jag tror att det blir en avgörande faktor för digitala tjänster att kunna haka i och bli connectade med varandra, säger André Francois, vd på Happy at Work.

Annons

Sedan starten i januari 2018 har Happy at Work bland annat vunnit det Regionala SKAPA-priset i kategorin “Årets Unga Innovatörer”.

– Tillsammans med Happy at Work kan vi nu erbjuda alla arbetsgivare ett brett systemstöd för personalvårdsarbete och internkommunikation. Vi ser fram emot ett långsiktigt och värdeskapande samarbete, säger Jens Collskog, vd för Colix Systems.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons