Annons

Växjöföretagen i nytt samarbete

Växjö • Publicerad 2 februari 2021

Ica Maxi i Växjö har inlett ett lokalt samarbete med lokalvårdsföretaget Cleaning Support Sweden AB. Från och med april månad ska Cleaning Supports medarbetare hålla rent och snyggt i butiken.

– Vi är väldigt glada över det nya samarbetet. Eftersom vi även ansvarar för lokalvården på Grand Samarkand innebär det att vi kan nyttja de synergieffekter som möjliggörs, säger Elisabeth Ström, vd på Cleaning Support.

Annons

Cleaning Support har även uppdrag åt bland annat Atea, Vida Arena, Visma Arena, Växjö Fria gymnasium och Castellums fastigheter. Nu blir det alltså också Ica Maxi.

– Vår målsättning är att våra besökare alltid skall uppleva ICA Maxi som en fräsch och trevlig mötesplats. Med vår nya lokalvårdsentreprenör är vi övertygade om att vi fortsatt kommer hålla en hög kvalitet, säger Peter Bång, controller och delägare på ICA Maxi.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons