Annons

Växjöföretaget anställer ny direktör

Växjö • Publicerad 20 februari 2020
Foto: Pressbild

Xllnc med huvudkontor i Växjö har rekryterat en ny HR-direktör. I januari tillträdde Johanna Wallén, som kommer att bygga upp och driva utvecklingen av HR.

– Jag är glad över att kunna välkomna Johanna till Xllnc. Vi har vuxit snabbt under det senaste året där vi gjort flera företagsförvärv. HR har en nyckelroll i arbetet med att få ihop en gemensam organisation. Jag är övertygad om att Johannas kompetens inom organisationsutveckling, kultur- och ledarskap kommer att tillföra mycket i ledningsarbetet och hjälpa till att driva Xllnc framåt, säger Martin Backman, VD på Xllnc Nordic.

Annons

Johanna Wallén kommer närmast från SBAB där hon varit Kompetensutvecklingschef. Innan dess har hon arbetat med talangutveckling på Swedbank och varit HR-chef på Absolut Vodka.

– Jag brinner för att utveckla en tydlig företagskultur som hjälper till att driva affären framåt. Genom att arbeta aktivt med ledarskap och engagemang vill jag att HR är med och bidrar till att skapa mätbara affärsresultat. Xllnc genomgår en spännande resa och jag ser fram emot att få lära mig en ny bransch och att få bidra till att Xllnc fortsätter att utvecklas i en positiv riktning, säger Johanna Wallén.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons