Annons

Växjöföretaget anställer ny toppchef

Växjö • Publicerad 25 maj 2019
Foto: Abetong

Växjöföretaget Abetong med dotterbolaget Contiga AB har anställt en Ann-Sofi Persson till den nya rollen som Miljö- och kvalitetschef. Hon har lång erfarenhet av miljöarbete och samhällsplanering i ledande positioner.

– Miljö- och kvalitetsfrågor ökar allt mer i betydelse för de flesta företag, inte minst inom betongindustrin. Det finns stora utmaningar att ta oss an och samtidigt stor potential för utveckling. Det är en viktig resa som jag verkligen ser fram emot att bli en del av, säger Ann-Sofi.

Annons

Ann-Sofi har bland annat varit miljöchef och förvaltningschef för Miljö- och byggförvaltningen i Ljungby kommun.

– Vi är förstås väldigt glada att kunna välkomna Ann-Sofi till oss. Hon kommer att tillföra mycket med sin erfarenhet av strategifrågor och verksamhetsutveckling samt sina kunskaper kring lagstiftning inom sitt område, säger Filip Sten, vd på Abetong och dotterbolaget Contiga AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons