Annons

Växjöföretaget - ett av Europas snabbast växande

Växjö • Publicerad 3 mars 2020
Foto: Readly

Readly har rankats bland de snabbast växande företagen i Financial Times årliga rapport FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies. För andra året i rad listas Readly topp 500 och företaget, som startades i Växjö, rankas bland de tio snabbast växande företagen i Sverige och det 13:e snabbast växande företaget i mediakategorin i Europa.

– Vi är mycket glada över att vara med på FT: s topp 1000 snabbast växande företag i Europa för andra året i rad. Det är ett bevis på hur populärt det är med obegränsad tillgång till kvalitativ journalistik, och inte minst en växande aptit för Readly. Förra året lästes de digitala magasinen i vår app över 83 miljoner gånger av våra prenumeranter och vi ser fram emot fortsatt tillväxt 2020, säger Maria Hedengren, vd för Readly.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons