GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöföretaget får storkund

     HRM Software får en ny storkund.
     Svenska kyrkan har valt Växjöföretagets system.
     Växjö • Publicerad tisdag 21:20 • Uppdaterad onsdag 08:13
     HRM Software.
     HRM Software.
     Foto: Lena Gunnarsson

     Växjöföretaget HRM Software har vunnit en av företagets största systemupphandlingar någonsin. Svenska kyrkan har valt deras löne- och HR-system till sina 23 000 anställda och fler än 600 församlingar. Avtalet inleds år 2021 och löper under de kommande fyra åren.

     – I vår utvärdering av de system som idag finns på marknaden fann vi att HRM Softwares system var den bästa för oss. Vi bygger nu upp en ny löneservicetjänst där våra krav på en modern och kraftfull lösning är helt i centrum för att kunna ha ett bra erbjudande till våra verksamheter ute i landet. Samtidigt står inte vår verksamhet stilla och med HRM har vi hittat en partner som kan stötta oss vidare i flera år framåt, säger Pelle Djerf, IT-chef Svenska Kyrkan i ett pressmeddelande.

     Växjöföretaget ska leverera funktionerna för lönehantering, lönerevision, tid, resa/utlägg och drift. Den nya lönetjänsten beräknas vara i drift 2022.

     – HRM är väldigt stolta över förtroendet Svenska kyrkan ger oss genom att välja HRM plattformen för att erbjuda och leverera en professionell och effektiv lönetjänst till sin verksamhet, säger Christian Myhrberg, VD HRM Software.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.