Annons

Växjöföretaget får stororder - av annat Växjöföretag

Växjö • Publicerad 8 oktober 2020
Björn Jevín, delägare i Kronfönster och Frida Johansson, arbetsledare på Dynacon.
Björn Jevín, delägare i Kronfönster och Frida Johansson, arbetsledare på Dynacon.Foto: Hanna Sandgren

Företaget Kronfönster grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Växjö. Företaget har även blivit utnämnt till så kallat gasellföretag under flera år, vilket innebär att de var ett mindre företag som växte snabbt och skapade många nya jobb.

Nu har Kronfönster fått en storordet från ett annat Växjöföretag - Dynacon. Deras fönster kommer att monteras i ett av CA Fastigheters områden i Växjö. CA Fastigheter har ingått ett samarbete med Dynacon och totalrenoverar delar av sina lägenheter. Byggprojektet är extensivt och omfattar ett stort antal fönster.

Annons

– För oss som Växjögrundade är det naturligtvis fantastiskt kul att vi fått förtroendet att hantera en så omfattande beställning som detta projekt är. När vi sitter i vårt showroom på Norremark är det lätt att se sig själv som den lilla lokala entreprenören och inte som en stor spelare med leveranser av fönster i hela Norden, säger Björn Jevín, delägare och fönsterexpert på Kronfönster.

Monteringen har redan påbörjats.

– Vi har nu levererat och installerat fönster under ett par veckors tid och ser fram emot fler projekt tillsammans på sikt, säger Lars Molander, affärschef på Dynacon Construction.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons