Annons

Växjöföretaget går in i ledande projekt

Växjö • Publicerad 18 oktober 2018
Fortnox
FortnoxFoto: Lena Gunnarsson

Fortnox går in som partner i ett leddande forskningsprojekt inom mjukvaruutveckling. Det rör sig om Software Engineering Rethought vid Blekinge tekniska högskola, som är ett unikt forskningsprojekt i Sverige sett till storlek och inriktning. Växjöföretagets insats handlar enligt Smålandsposten om tid, kodbas och testböcker.

– Det som gör det här extra intressant jämfört med andra forskningsprojekt är att detta fokuserar helt på hur vi gör saker. På det här sättet får vi tillgång till dedikerade forskare som hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Jag tror att vi kommer att kunna göra det mer effektivt och få ut våra produkter snabbare på marknaden med ännu bättre kvalitet, säger Jesper Svensson, utvecklingschef på Fortnox, till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons