Annons

Växjöföretaget har vuxit under pandemin

Växjö • Publicerad 9 maj 2021
Bröderna Anders och Stefan Svensson äger och leder Greenpipe.
Bröderna Anders och Stefan Svensson äger och leder Greenpipe.Foto: Greenpipe

Växjöföretaget Grenpipe, som de senaste åren utsetts till både Gasellföretag och Superföretag, växer. Under pandemin har de ökat personalstyrkan från sex till tio personer och har de senaste tolv månaderna omsatt runt 30 miljoner kronor.

– Trots de utmaningar som pandemin medfört har Greenpipes hållbara infrastrukturprodukter kombinerat med upparbetade partnerskap med våra återförsäljare fortsatt att leverera beställningar. Vi är väldigt stolta att vi vågade satsa och nyanställa i en tid då många avvaktat. Som bolag levererar vi starkt kundvärde både när det gäller produktkvalitet och service, säger Stefan Svensson, vd på Greenpipe.

Annons

Greenpipe utvecklar, tillverkar och säljer innovativa hållbara produkter för infrastrukturer som förenklar montering, användning och ägande för återförsäljare, nätägare och entreprenörer på en global marknad.

Den senaste tiden har bolaget fått stora exportordrar i Baltikum och Australien.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons