Annons

Växjöföretaget i final i internationell tävling

Växjö • Publicerad 13 november 2019
Foto: Pressbild

Växjöföretaget Happy at Work är en av 15 finalister i den internationella tävlingen Comet Competition. 15 startup-bolag tävlar om uppemot 100 000 dollar i marknadsinsatser. Dessutom får vinnaren åka till Miami för att tävla om uppemot en miljon dollar i marknadsinsatser.

– Det känns fantastiskt att ha kommit vidare i första omgången. Vi vill skala vårt bolag globalt och det här ger oss ytterligare en arena att göra det på! Vår vision är att skapa bättre arbetsplatser över hela världen. Nu ska vi göra vårt absolut bästa för att ta oss vidare till nästa steg, säger André Francois, vd och medgrundare.

Annons

Comet Competition är världens största tävling inom SaaS, Software as a Service. Tävlingen syftar till att identifiera revolutionerande mjukvaruinnovatörer inom B2B och SaaS-segmentet vars produkter har applikationer anpassade för teknikbranschen.

André Francois, vd och medgrundare till Happy at Work tillsammans med Jens Østgaard, designer och medgrundare på Happy at Work
André Francois, vd och medgrundare till Happy at Work tillsammans med Jens Østgaard, designer och medgrundare på Happy at WorkFoto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons