Annons

Växjöföretaget i nytt samarbete

Växjö • Publicerad 30 december 2019
Foto: Pressbild

Växjöföretaget SkyMap Innovations har inlett ett samarbete med DOX, som i ett pressmeddelande beskrivs som ett av Sveriges modernaste dokumenthanteringsföretag och informationsutbytes-aktörer. SkyMap är ett nystartat Bygg-Techbolag som är drivande i utvecklingen av digitaliseringen i bygg- och anläggningsbranschen. Samarbetet inleds för att undvika kommunikationsmissar och främja en mer fördelaktig sammanhållning i byggprojekten.

– SkyMap kommer in väldigt tidigt i projekten och är ett modernt och agilt företag som anpassar sig till marknaden. SkyMaps tjänster har en hög användarvänlighet och funktionalitet, vilket är precis det synsätt även vi på DOX har på våra tjänster, säger Per-Olof Staam, marknadschef på DOX.

Annons

"Samarbetet innebär att datainsamlingen från SkyMaps drönarflygning över ett projekt laddas upp i DOX Projektportal och med hjälp av SkyMaps tjänst skapas en noggrann 3D-modell, där användarna får komplett information om projektets alla beståndsdelar”, skriver de i ett pressmeddelande.

– Integrationen med DOX gör att användarna kan hålla koll på alla sina dokument på ett och samma ställe under hela projektets gång. Det blir enklare att få en total överblick över processen genom att ha all data samlat på ett ställe och under samma inlogg, säger Jon Bengtsson, SkyMap Innovations vd och medgrundare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons