Annons

Växjöföretaget i nytt samarbete med influencern

Växjö • Publicerad 1 mars 2021
Ola Johansson.
Ola Johansson.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Venture Design har ingått ett designsamarbete med influencern Josefin Lustig. De släpper sin första kollektion hösten 2021 och ska bestå av möbler av olika ting som förgyller hemmet.

– Josefin har ett spännande öga för mode och design. Här kommer vi mötas av en häftig mix mellan historia och framtid, lyx och funk­tion. Hennes inredning i hemmet i Västerås samplar snyggt från minimalism till hotellmiljöers scenografi – något som väckt en nyfikenhet hos oss, säger Venture Designs vd Ola Johansson.

Annons

Josefin Lustig arbetar till vardags med sina sociala kanaler och design i olika former. Hon har tidigare synts i TV4 Play:s Playmakers och är gift med fotbollsspelaren Mikael Lustig.

– Jag är så glad och taggad på att få skapa min egen kollektion tillsammans med Venture Design! Att få skapa sina egna möbler är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, säger Josefin Lustig.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons