unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöföretaget i rejäl tillväxtfas – rekryterar ny chef

Foto: Pressbild

Utbildnings- och upplevelseföretaget DRIVE VXO med verksamhet på Uråsa Flygfält erbjuder trafikutbildning för både privatpersoner och företag, upplevelser inom motor och motorsport samt konferensverksamhet. När antalet körkortstagare ökat de senaste åren har verksamheten också fått mer att göra.

– Trycket från körkortstagare har ökat de senaste åren och vi befinner oss i en rejäl tillväxtfas som har sitt ursprung i flera faktorer. Dels blir barnkullarna efter millennieskiftet allt större, dels växer Växjöregionen och dels har vi många utlandsfödda som behöver ett svenskt körkort, säger Hans Bååth, som är företagets vd och ägare.

De har elever från stora delar av Sydsverige och investerar nu för att kunna fortsätta utbilda alla som vill ta körkort i de moment som ingår i Riskutbildningen. Ett steg blir att Ingela Nilsson tillträder som ny utbildningschef.

– Vi är riktigt glada över att Ingela hittat till oss och antagit utmaningen att utveckla verksamheten på DRIVE VXO. Ingelas erfarenheter kommer bidra till en fortsatt utveckling av trafiksäkerhetsutbildningen i samarbete med regionens trafikskolor, säger Hans Bååth.

Ingela Nilsson har en lång och bred erfarenhet inom trafik och trafikutbildning bakom sig och har bland annat tidigare drivit både åkeri och trafikskola.

– Jag ser verkligen fram emot ett nytt kapitel i mitt yrkesliv och har i DRIVE VXO hittat ett jobb där jag kommer kunna använda mina erfarenheter från företagande och utbildning på ett för mig inspirerande sätt, säger Ingela Nilsson.

Läs mer

Om ett halvår ungefär är det inflyttningsdags i det nya kommunhuset. Stationen öppnar efter nästa sommar.

Nyheter

Rotary skänker pengar – till vattenfontän vid nya kommunhuset

”Syftet ska vara att synliggöra det gröna Växjö och lyfta fram arbetet som Rotaryklubben gör i samhället”.

Flygplatsen varslar personal

Nyheter

Flygplatsen varslar personal

De måste anpassa sig till den rådande situationen.

Pop up-museum på Grand Samarkand

Nyheter

Pop up-museum på Grand Samarkand

” För besökarna lovar vi en rolig stund med skoj för alla unga”.

Polisen börjar med drönare i centrala Växjö

Nyheter

Polisen börjar med drönare i centrala Växjö

Antalet personrån har ökat i city – nu sätter polisen in drönare.

Bil och MC i krock i Växjö

Nyheter

Bil och MC i krock i Växjö

Trafikolycka i korsning.

.

Coronavirus

Person avliden i covid-19

Patient på intensivvårdsavdelningen har fått lämna IVA.