Annons

Växjöföretaget i rejäl tillväxtfas – rekryterar ny chef

Växjö • Publicerad 7 augusti 2020
Foto: Pressbild

Utbildnings- och upplevelseföretaget DRIVE VXO med verksamhet på Uråsa Flygfält erbjuder trafikutbildning för både privatpersoner och företag, upplevelser inom motor och motorsport samt konferensverksamhet. När antalet körkortstagare ökat de senaste åren har verksamheten också fått mer att göra.

– Trycket från körkortstagare har ökat de senaste åren och vi befinner oss i en rejäl tillväxtfas som har sitt ursprung i flera faktorer. Dels blir barnkullarna efter millennieskiftet allt större, dels växer Växjöregionen och dels har vi många utlandsfödda som behöver ett svenskt körkort, säger Hans Bååth, som är företagets vd och ägare.

Annons

De har elever från stora delar av Sydsverige och investerar nu för att kunna fortsätta utbilda alla som vill ta körkort i de moment som ingår i Riskutbildningen. Ett steg blir att Ingela Nilsson tillträder som ny utbildningschef.

– Vi är riktigt glada över att Ingela hittat till oss och antagit utmaningen att utveckla verksamheten på DRIVE VXO. Ingelas erfarenheter kommer bidra till en fortsatt utveckling av trafiksäkerhetsutbildningen i samarbete med regionens trafikskolor, säger Hans Bååth.

Ingela Nilsson har en lång och bred erfarenhet inom trafik och trafikutbildning bakom sig och har bland annat tidigare drivit både åkeri och trafikskola.

– Jag ser verkligen fram emot ett nytt kapitel i mitt yrkesliv och har i DRIVE VXO hittat ett jobb där jag kommer kunna använda mina erfarenheter från företagande och utbildning på ett för mig inspirerande sätt, säger Ingela Nilsson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons