Annons

Växjöföretaget i stort avtal med kommun

Växjö/Kalmar • Publicerad 3 augusti 2019
Foto: Pressbild

Växjöföretaget Advisory, som arbetar med medierådgivning, blir ny leverantör till Kalmar kommun. Företaget ska se över kommunens kanalval och bistå kommunikationsenheten med utbildningar inom medietrender och medieleverantörer samt hjälpa till med utvärdering, uppföljning och effektmätning av genomförda kampanjer.

– Mediemarknaden växer i ett enormt tempo och som kommun har vi ett ansvar kring vår kommunikation. Utöver att vi ska säkerställa att kommunikationen faktiskt når rätt, så ska det också ske till en relevant kostnad. För att kunna möta mångfalden av alla nya mediekanaler och med respekt för skattebetalarnas pengar, vill vi nu säkerställa våra avtal verkligen är konkurrenskraftiga och att vi syns i de kanaler som ger oss som kommun bäst förutsättningar att nå ut med våra budskap, säger Henrik Nilsson, kommunikationschef på Kalmar Kommun, i ett pressmeddelande från Advisory.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons