GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöföretaget invigde nya byggnaden – planerar redan expansion

     Växjö • Publicerad 10 september 2021
     Mattias Söderqvist och Krister Ståhlgren, vd respektive lagerchef på Alutrade.
     Mattias Söderqvist och Krister Ståhlgren, vd respektive lagerchef på Alutrade.
     Foto: David Färdigh

     Alutrade invigde förra veckan företagets fjärde lagerbyggnad i Växjö. Lagerbyggnaden är på ungefär 1 080 kvadratmeter och invigdes med konfetti och mingel.

     "Vi räknar med att vår nya yta ska täcka behoven fram till år 2023 och redan nu finns planer på ytterligare en tillbyggnad. Framtiden är ljus och aluminium är en del av framtiden”.

     I slutet av augusti utsågs Mattias Söderqvist och Christer Hagberg, vd respektive ekonomichef på Alutrade, till Årets företagare i Växjö kommun.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.