Annons

Växjöföretaget nyanställer tolv medarbetare

Växjö • Publicerad 3 september 2020
Foto: Venture Design

Det Växjöbaserade företaget Venture Design har haft sitt bästa år någonsin, trots coronapandemin. Det har också lett till att företaget nyanställt över tio nya medarbetare.

Företaget Venture Design, med säte i Växjö, designar, marknadsför och distribuerar möbler till 17 olika länder och har ett 50-tal fabriker i Asien. Venture Design har många kunder som säljer heminredning och möbler på stora nätsajter, dit många kunder har vänt sig för shopping under coronapandemin.

Annons

På grund av den höga efterfrågan och trycket har Venture Design anställt sex personer till kontoret och sex personer till lagret.

– Vår lagerförsäljning har haft en tillväxt upp mot 100 procent. Generellt tror jag att många inom vår bransch har haft en svår tid då det är en marknad som är väldigt konkurrensutsatt och onlineföretagen tar mer och mer andelar. De som arbetar mot hemmamiljö däremot tror jag har haft en helt okej utveckling då många har valt rusta upp huset eller lägenheten nu när utlandsresorna uteblivit, säger Ola Johansson, vd på Venture Design, till Växjö kommun.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons