Annons

Växjöföretaget siktar mot Asien

Växjö • Publicerad 28 september 2018
Foto: David Elg

Växjöbaserade ITK Envifront har blivit utvalda till EU Gateway, en organisation med syfte att öka exporten till Sydostasien. Den här gången är fokus på Sydkorea och företag i Europa har fått ansöka om en plats.

ITK Envifront är ett av 39 företag från tretton olika EU-länder som är med den här gången. De blir antagna genom en urvalsprocess där teknisk höjd, möjlighet att göra affärer i Korea och tillväxtpotential utvärderas. Organisationen hjälper till att kontakta potentiella kunder och boka möten.

– Vi får genom EU Gateway många fler affärsmöjligheter i Sydkorea, vilket i sin tur ger fler arbetstillfällen här i Växjö. Dessutom får ITK Envifront ett stort finansiellt stöd från EU Gateway, vilket är helt avgörande för att utnyttja möjligheten. Vi har redan fått in flera skarpa offertförfrågningar, så vi är mycket nöjda med EU Gateway, säger säljchefen Freddie Edqvist.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons