Annons

Växjöföretaget släpper bok

Växjö • Publicerad 20 mars 2021
Björn Pettersson och Annika Ekdahl
Björn Pettersson och Annika EkdahlFoto: Pressbild

Växjöföretaget Human Solutions släpper boken “Att konkret främja organisatorisk och social hälsa” riktad mot chefer och ledare i alla branscher. Bokens tema är "Hur kan och bör arbetsgivare arbeta och agera för att motverka psykisk ohälsa bland sina medarbetare?”.

Enligt företaget är många chefer osäkra på hur de ska hantera frågor kring psykisk ohälsa. Boken innehåller därför handfasta råd och verktyg för att förhindra utbrändhet på jobbet.

Annons

– De flesta arbetsgivare vet att de har ett väldigt stort ansvar enligt lagen att se till att alla mår bra på jobbet. Men de vet inte hur de ska agera. Och i dessa tider när många jobbar hemifrån blir det ännu svårare att upptäcka signalerna, säger Björn Pettersson, vd för Human Solutions i Växjö och HR-konsult.

Boken har kommit till utifrån Human Solutions egna erfarenheter och möten med chefer, företagare och arbetsgivare.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons