Annons

Växjöföretaget startar försäljning i Kina

Växjö • Publicerad 20 februari 2021
Foto: Lohilo

Växjöföretaget Lohilo Foods AB startar upp försäljning i Kina. Expansionen sker via e-handelsplattformen Taobao, som är en av världens största e-handelsplattformar som ägs av Alibaba Group Holding Limited.

– Att nå konsumenter på en av världens största e-handelsplattformar med våra funktionella produkter är något som vi arbetat intensivt med under en längre tid, säger Tyrone Andersson, vd på Lohilo.

Annons

Plattformen Taobao.com erbjuder försäljning online för företag direkt till konsument i Kina. För Lohilo öppnar det upp en stor marknad som de kommer att utveckla tillsammans med lokala samarbetspartners.

– Vi vill använda den kinesiska marknaden för att lansera ett flertal nya och innovativa funktionella produkter under året som vi vet efterfrågas. Det är ett otroligt spännande land och vi tror att etableringen där kommer att hjälpa till att positionera Lohilo på den asiatiska marknaden, säger Tyrone Andersson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons