unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjöföretaget växer och nyrekryterar

Foto: Anna Joanzon

Växjöföretaget Mionix är tillbaka i Videum Science Park, där de hade sin verksamhet mellan 2007 och 2012. I våras öppnade de ett kontor på 20 kvadratmeter och två anställda men under hösten växlar de upp till ett 100 kvadratmeter stort kontor och fler anställda.

– Vårt nya större kontor är en investering i att skapa en riktigt bra miljö och arbetsplats, vilket jag tror är viktigt om man ska behålla duktig personal, beskriver Peter som nöjt berättar om inköpet av unika möbler från ett möbelföretag som la ner ett att sina kontor, säger Peter Nygren som är grundare och återinträdd interim vd i ett uttalande.

Företaget, som utvecklar och tillverkar gamingutrustning för amatörer och proffsspelare med högsta krav på prestanda och utformning, ska nyrekrytera tre personer. I oktober planerar de att släppa en ny hemsida och lansera nya produkter.

– Mionix har en riktigt bra ägarbas idag och har fått in mycket nytt kapital och mer på gång, så visionen för Mionix är att ta 23 % av världsmarknaden och omsätta ½ miljard inom 5 år, säger Peter Nygren.