Annons

Växjöföretaget växer - startar nytt

Växjö • Publicerad 10 juni 2018
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

APP-Koncernen fortsätter att expandera. Dotterbolaget APP Properties, som bland annat ligger bakom Icon Växjö, startar ett nytt affärsområde, Svensk Grupphus. Det nya affärsområdet utgör ett av flera nya renodlade områden inom bolaget.

Svenska Grupphus kommer att arbeta med parhus, radhus och kedjehus med Jan Johansson som affärsområdeschef. Han kommer närmast från rollen som vd för Trivselhus. Det första projektet blir utvecklingen av 14 par- och rad hus i Bredvik i Växjö.

Annons

– Det känns fantastiskt kul att bli en del av APP Properties. Bolaget är i en expansiv fas och det ska bli en spännande utmaning att skapa prisvärda bostäder. Inom affärsområdet Svenska Grupphus ska vi bygga prisvärda och väldesignade hem för våra kunder samtidigt som ett högt hållbarhetstänk i både bostäder, områden och hur familjer lever kommer att ligga i fokus, säger Jan Johansson i ett pressmedelande.

Koncernen är verksam inom projektutveckling, fastighet, finans och bygg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons