Annons

Växjöföretaget vinner pris

Växjö • Publicerad 16 mars 2021
Verksamhetschef Annica Gavaller får ta emot priset och representera sina medarbetare.
Verksamhetschef Annica Gavaller får ta emot priset och representera sina medarbetare.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Kryast i Sverige AB har valt att tilldela Unicare i Växjö ”Kryastpriset 2020”.

"När något händer finns de där med trygghet och kunskap kring vad som behövs för att du och jag ska må bra. Och trots pandemi fortsätter de med till synes outtröttligt engagemang!”, skriver Kryast i Sverige i ett pressmeddelande.

Annons

Förutom blommor och diplom får Unicare också skänka 5000 kr till valfritt välgörande ändamål

Motiveringen: ”2020 var ett år med stora prövningar för många verksamheter, i synnerhet för vården. Med ständiga förändringar och ett hårt vårdtryck krävs något extra för att klara påfrestningarna och samtidigt leverera sitt uppdrag. Genom att möta utmaningarna tillsammans har personalen på Unicare inte bara stått pall för förändrade hygienrutiner, arbete i skyddsutrustning, rädsla för smitta, inställda gemensamma aktiviteter och ständiga krisplaner. Man har och hanterar fortfarande detta med ett gott humör och en inställning av att detta ska vi klara tillsammans. Den inställningen går hand i hand med Kryast vision ”Tillsammans för hållbara arbetsplatser”. Ett stort grattis önskar Kryast i Sverige AB!”

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons